LOGONA - Сертифицирана природна и органска германска козметика

Пионер на природна органска козметика – LOGONA лидер во иновации
Како пионери во природната органска козметика, LOGONA длабоко верувава на нежната моќ на растенијата повеќе од 40 години. Постојаното истражување, развојот и унапредувањето доведоа до развој на строго контролирани природни органски козметички производи кои го негуваат секој маж и жена, како и целото семејство, од глава до пети. 

LOGONA - Сертифицирана природна и органска германска козметика

ECO-COSMETICSПовеќе

PharmalifeПовеќе

Swiss EnergyПовеќе

Швајцарско ПРОИЗВОДСТВО – Швајцарски КВАЛИТЕТ – Швајцарска  ЕНЕРГИЈА

препорачани производи

корисни информации

ПРОИЗВОДИ НА ПОПУСТ