BIOVAX – Трихолошки серум против опаѓање на косата

870 ден

  • Специјализиран серум против опаѓање на косата и за чувствителна кожа
  • За проретчена коса, периодично и хронично опаѓање на косата, чувствителен скалп, опаѓање на косата по КОВИД
  • Го спречува опаѓањето на косата и го стимулира растот на фоликулите на косата
  • Косата расте побрзо и видливо се намалува опаѓањето на косата
  • Ги негува, зајакнува и оксигенира корените на косата, позитивно влијаејќи на растот на здрава коса
  • Интензивно го стимулира циклусот на раст на косата и го зголемува бројот на активни корени, зголемувајќи го волуменот на косата
  • Иновативната, лесна и немрсна формула, не ја тежи косата и не ја прави побрзо мрсна
Количина: 50 ml