Swiss Energy - АСОРТИМАН НА ПРОИЗВОДИ

Од срцето на Швајцарија

Со децении наназад, внимателно се одбираат најдобрите состојки и рецепти. Се чуваат со генерации и постојано се подобруваат. Бројните сертификати добиени за производите на Swiss Energy се доказ за највисок квалитет, ефикасност и безбедност. Сертификатите Swiss Medic, Bio Suisse, Organic / Bio, GMP, HACCP, ISO 22000 се гаранција дека процесот на производство ги исполнува сите потребни меѓународни стандарди.

100% ОРИГИНАЛ – ШВАЈЦАРСКО ПРОИЗВОДСТВО

Swiss Еnergy производите се произведени исклучиво во Швајцарија. Производствените капацитети се сместени во еколошки најчистите региони во Швајцарија, со што се гарантираат највисоките стандарди за квалитет и чистота на производите.

Со децении наназад, внимателно се одбираат најдобрите состојки и рецепти. Се чуваат со генерации и постојано се подобруваат. Бројните сертификати добиени за производите на Swiss Energy се доказ за највисок квалитет, ефикасност и безбедност. Сертификатите Swiss Medic, Bio Suisse, Organic / Bio, GMP, HACCP, ISO 22000 се гаранција дека процесот на производство ги исполнува сите потребни меѓународни стандарди.

100% ОРИГИНАЛ – ШВАЈЦАРСКО ПРОИЗВОДСТВО

Swiss Еnergy производите се произведени исклучиво во Швајцарија. Производствените капацитети се сместени во еколошки најчистите региони во Швајцарија, со што се гарантираат највисоките стандарди за квалитет и чистота на производите.

Витамини и Минерали (ПЛАТИНИУМ ШВАЈЦАРСКИ НАНО КАПСУЛИ СО ПРОДОЛЖЕНО ОСЛОБОДУВАЊЕ)Повеќе

ХЕРБАЛНИ БАЛСАМИПовеќе

ВИТАМИНСКА КОЗМЕТИКАПовеќе

Видео