LOGONA - ГЕРМАНСКА СЕРТИФИЦИРАНА ПРИРОДНА ОРГАНСКА КОЗМЕТИКА

Од длабоката страст кон природата и нејзината магична моќ, изникнува LOGONA – природна органска козметика, која денес, по 40 години, ја гледаме со гордост и радост. Како пионери на природната органска козметика, ние веруваме во нежната моќ на растенијата, а постојаното истражување и усовршување доведоа до развој на строго контролирана природна органска козметика. LOGONA се грижи не само за нас кои во моментов опстануваме на оваа планета, туку и за генерациите што доаѓаат по нас. Производите што се создаваат, почнувајќи од изборот на состојки, модерните формулации па се до биоразградливата амбалажа, се доказ за односот кон природата и нејзинотот зачувување. Изразуваме длабока почит и љубов кон животот и кон сè што не опкружува. Сеиозно го разбираме концептот на „социјална одговорност“, па затоа и сме многу одговорни спрема околината и сите живи суштества.

Со нетрпение ги очекуваме следните децении, под покривот на оваа куќа, во постојана врска со вас и природата. Бидете дел од семејството на LOGONA. Вчера, денес, утре.

зошто LOGONA:

АКТИВНИ СОСТОЈКИ

Драгоцени екстракти од контролирано органско земјоделствo или од саморастечки растенија

ПОВЕЌЕ

ИСТОРИЈА

Повеќе од 40 години – Понер на природна органска козметика

ПОВЕЌЕ

СЕРТИФИЦИРАНА КОЗМЕТИКА

Сигурен доказ за природен и органски квалитет

ПОВЕЌЕ

КВАЛИТЕТ

LOGONA гаранција за квалитет – MADE IN GERMANY

ПОВЕЌЕ

ИНОВАЦИИ

Водечка на патот – LOGONA лидер во иновации

ПОВЕЌЕ

Зелена, зелена - LOGONA

Како пионер во природната козметика, LOGONA секогаш постапува со почит кон природата. Секојдневно работи на развој на производи со примена на еколошки решенија за да го направи светот малку позелен.
Повеќе информации: https://www.logona.de/en/sustainability.html