YOUTUBE

LOGONA ВО ГЕРМАНИЈА

LOGONA ВО МАКЕДОНИЈА

instagram

🥇Кажете им ЗБОГУМ  на брчките и линиите околу очите!!!👇
 •••AGE PROTECTION-АНТИРИД крема за околу очи со органски волчји трн и природен ХИЈАЛУРОН💫🧡•••

💫Ги ИЗМАЗНУВА видливите линии и ги намалува круговите околу очите 
💫Интензивна ХИДРАТАЦИЈА на чувствителната кожа околу очите 
💫Ја ЗАТЕГНУВА кожата 
💫Ја зголемува заштитната бариера 
💫Препорачлива и за оние кои носат контактни леќи 
💫Офталмолошки тестирана
💫Природна, веган и без алкохол 

🧡Обезбедува интензивна хидратација на чувствителната кожа околу очите, ги измазнува видливите брчки и линии и ги намалува кругови околу очите.
🧡Висококвалитетната веган формула со чисто природни екстракти од органски волчји трн и природна хијалуронска киселина ја затегнуваат кожата и ја зголемуваат заштитната бариера.

Цена на производот: 1890 ден.

Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨
🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/age-protection-2-%d1%84%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%83%d0%bc-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b2%d1%80%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b6%d0%b0/
🥇Кажете им ЗБОГУМ на брчките и линиите околу очите!!!👇 •••AGE PROTECTION-АНТИРИД крема за околу очи со органски волчји трн и природен ХИЈАЛУРОН💫🧡••• 💫Ги ИЗМАЗНУВА видливите линии и ги намалува круговите околу очите 💫Интензивна ХИДРАТАЦИЈА на чувствителната кожа околу очите 💫Ја ЗАТЕГНУВА кожата 💫Ја зголемува заштитната бариера 💫Препорачлива и за оние кои носат контактни леќи 💫Офталмолошки тестирана 💫Природна, веган и без алкохол 🧡Обезбедува интензивна хидратација на чувствителната кожа околу очите, ги измазнува видливите брчки и линии и ги намалува кругови околу очите. 🧡Висококвалитетната веган формула со чисто природни екстракти од органски волчји трн и природна хијалуронска киселина ја затегнуваат кожата и ја зголемуваат заштитната бариера. Цена на производот: 1890 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/age-protection-2-%d1%84%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%83%d0%bc-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b2%d1%80%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b6%d0%b0/
🥇 Секогаш на прво место, омилениот серум👇
•••AGE PROTECTION-Двофазен СЕРУМ за ЗАЦВРСТУВАЊЕ на кожата со органски волчји трн и природен ХИЈАЛУРОН💫🧡•••

💫Екстра зацврстување и одржување на еластичноста на кожата 
💫Интензивна хидратација 
💫Интензивно ја храни кожата 
💫Затегнува
💫Ја зголемува заштитната бариера на кожата 
💫Без алкохол и веган

🧡Овој двофазен серум ја разгалува вашата кожа и дава интензивна хидратација и хранлива нега, со екстра зацврстување на возрасната кожа склона на брчки.
🧡Висококвалитетната веган формула со органски волчји трн и природна хијалуронска киселина ја затегнува и зацврстува кожата и ја зголемува нејзината заштитната бариера.
🧡Двофазната комбинација на масло и вода интензивно ја хранат кожата, давајќи веднаш видлив ефект и пријатно чувство на еластичност.

Цена на производот: 1990 ден.

Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨
🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/age-protection-2-%d1%84%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%83%d0%bc-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b2%d1%80%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b6%d0%b0/
🥇 Секогаш на прво место, омилениот серум👇 •••AGE PROTECTION-Двофазен СЕРУМ за ЗАЦВРСТУВАЊЕ на кожата со органски волчји трн и природен ХИЈАЛУРОН💫🧡••• 💫Екстра зацврстување и одржување на еластичноста на кожата 💫Интензивна хидратација 💫Интензивно ја храни кожата 💫Затегнува 💫Ја зголемува заштитната бариера на кожата 💫Без алкохол и веган 🧡Овој двофазен серум ја разгалува вашата кожа и дава интензивна хидратација и хранлива нега, со екстра зацврстување на возрасната кожа склона на брчки. 🧡Висококвалитетната веган формула со органски волчји трн и природна хијалуронска киселина ја затегнува и зацврстува кожата и ја зголемува нејзината заштитната бариера. 🧡Двофазната комбинација на масло и вода интензивно ја хранат кожата, давајќи веднаш видлив ефект и пријатно чувство на еластичност. Цена на производот: 1990 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/age-protection-2-%d1%84%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%83%d0%bc-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b2%d1%80%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b6%d0%b0/
Витаминска природна фармацевтска козметика од срцето на Швајцарија❤🇨🇭

SWISS ENERGY-Хидратантен тоник за лице

Состав:
❤Липозомска глечерска вода 
❤Екстракт од еделвајс
❤Витамини А,Е, Б5, Омега 3,6

Ефекти:
🇨🇭Длабока ХИДРАТАЦИЈА 
🇨🇭Одлични НУТРИТИВНИ и РЕГЕНЕРАТИВНИ својства
🇨🇭Ефект на НАМАЛУВАЊЕ на брчки и ОДРЖУВАЊЕ на еластичноста 
🇨🇭Антиалергени и антиинфламаторни својства 
🇨🇭УВ апсорпција и спречување на појава на старечки дамки
🇨🇭Пријатно чувство на свежина и чистота на кожата 
👉За сите типови на кожа

Цена на производот: 950 ден.
.
.
.
SWISS ENERGY-Хранлива крема за околу очи🇨🇭❤

Состав:
❤Colla-Gain
❤Екстракт од калинка 
❤Масло од јојоба
❤Моринга
❤Фитосквалан
❤Витамини А,Е,Б5,Омега 3,6
❤Витамински комплекс REGERA PRO со Омега 

Ефекти:
🇨🇭Посебна исхрана на кожата 
🇨🇭За сува и зрела кожа 
🇨🇭Одлично навлажнување на кожата околу очите 
🇨🇭Видливо ги намалува фините линии и брчките
🇨🇭Намалување на оток
🇨🇭Ефект против стареење 
🇨🇭Пријатен мирис и лесна текстура

Цена на производот: 750 ден.
.
.
.
SWISS ENERGY-24ч крема против стареење ❤🇨🇭

Состав:
❤Eкстракт од калинка
❤Pentavitin®
❤Ши-путер
❤Масло од јојоба
❤Витамин А, Е, Б5, Омега 3,6

Ефекти:
🇨🇭Ефект против стареење 24ч
🇨🇭Видливо ги намалува брчките 
🇨🇭Регенерација на чувствителната кожа околу очите 
🇨🇭Спречува предвремено стареење 
🇨🇭Ја измазнува и затегнува кожата 
🇨🇭Длабока хидратација и омекнување на кожата 
🇨🇭Ја подобрува бојата на кожата и ги остранува дамките од стареење 
🇨🇭Ја штити од штетните ефекти на околината 
🇨🇭Ги нормализира метаболичките процеси
🇨🇭Ја намалува иритацијата и напнатоста на кожата 
👉За сите типови на кожа 

Цена на производот: 1750 ден.

Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨

🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/swissenergy-vitaminska-kozmetika/
Витаминска природна фармацевтска козметика од срцето на Швајцарија❤🇨🇭 SWISS ENERGY-Хидратантен тоник за лице Состав: ❤Липозомска глечерска вода ❤Екстракт од еделвајс ❤Витамини А,Е, Б5, Омега 3,6 Ефекти: 🇨🇭Длабока ХИДРАТАЦИЈА 🇨🇭Одлични НУТРИТИВНИ и РЕГЕНЕРАТИВНИ својства 🇨🇭Ефект на НАМАЛУВАЊЕ на брчки и ОДРЖУВАЊЕ на еластичноста 🇨🇭Антиалергени и антиинфламаторни својства 🇨🇭УВ апсорпција и спречување на појава на старечки дамки 🇨🇭Пријатно чувство на свежина и чистота на кожата 👉За сите типови на кожа Цена на производот: 950 ден. . . . SWISS ENERGY-Хранлива крема за околу очи🇨🇭❤ Состав: ❤Colla-Gain ❤Екстракт од калинка ❤Масло од јојоба ❤Моринга ❤Фитосквалан ❤Витамини А,Е,Б5,Омега 3,6 ❤Витамински комплекс REGERA PRO со Омега Ефекти: 🇨🇭Посебна исхрана на кожата 🇨🇭За сува и зрела кожа 🇨🇭Одлично навлажнување на кожата околу очите 🇨🇭Видливо ги намалува фините линии и брчките 🇨🇭Намалување на оток 🇨🇭Ефект против стареење 🇨🇭Пријатен мирис и лесна текстура Цена на производот: 750 ден. . . . SWISS ENERGY-24ч крема против стареење ❤🇨🇭 Состав: ❤Eкстракт од калинка ❤Pentavitin® ❤Ши-путер ❤Масло од јојоба ❤Витамин А, Е, Б5, Омега 3,6 Ефекти: 🇨🇭Ефект против стареење 24ч 🇨🇭Видливо ги намалува брчките 🇨🇭Регенерација на чувствителната кожа околу очите 🇨🇭Спречува предвремено стареење 🇨🇭Ја измазнува и затегнува кожата 🇨🇭Длабока хидратација и омекнување на кожата 🇨🇭Ја подобрува бојата на кожата и ги остранува дамките од стареење 🇨🇭Ја штити од штетните ефекти на околината 🇨🇭Ги нормализира метаболичките процеси 🇨🇭Ја намалува иритацијата и напнатоста на кожата 👉За сите типови на кожа Цена на производот: 1750 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/swissenergy-vitaminska-kozmetika/
LOGODENT-Пасти за заби 🦷

💙 СЕНЗИТИВНА паста за заби со КАМИЛИЦА 🦷

🦷Со смирувачки ефект на непцата
🦷Нежна нега 
🦷Без синтетички бои 
🦷Без глутен и без микропластика
🦷Органска и природна паста за заби

💙Логодент СЕНЗИТИВНАТА паста за заби од камилица нуди екстра нежно чистење и негување на забите и непцата чувствителни на болка.
💙Минералното соединение калиум-хлорид р познато по смирувачкиот ефект и ја намалува чувствителноста на болката.
💙Комплекс на супстанции од КАМИЛИЦА, ЖАЛФИЈА и ХАМАМЕЛИС, ги спречуваат воспаленијата и ги зајакнуваат непцата.
💙Аромата на свеж ПЕПЕРМИНТ обезбедува трајна свежина.
💙Нежните честички направени од СИЛИКА ГЕЛ ги острануваат слоевите на обложување без да ја нападнат глрѓта на забите. 

Цена на производот: 350 ден.
.
.
.
💚 Екстра ФРЕШ паста за заби со ОРГАНСКО НАНЕ🦷

🦷За долготраен СВЕЖ здив
🦷Со минерални абразиви
🦷Без синтетички бои 
🦷Без глутен и без микропластика
🦷Органска и природна паста за заби 

💚 Благо пенливата органска паста за заби со ОРГАНСКО НАНЕ содржи минерални зрна кои одлично ги чистат забите без да ја оштетат глеѓта.
💚 Екстрактот од КАМИЛИЦА помага во превенција на воспаление на непцата.
💚 Вкусот на ПЕПЕРМИНТ и дава на вашата уста чувство на прекрасна свежина.

Цена на производот: 235 ден.

🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/product-category/zabi/pasti-za-vozrasni/
LOGODENT-Пасти за заби 🦷 💙 СЕНЗИТИВНА паста за заби со КАМИЛИЦА 🦷 🦷Со смирувачки ефект на непцата 🦷Нежна нега 🦷Без синтетички бои 🦷Без глутен и без микропластика 🦷Органска и природна паста за заби 💙Логодент СЕНЗИТИВНАТА паста за заби од камилица нуди екстра нежно чистење и негување на забите и непцата чувствителни на болка. 💙Минералното соединение калиум-хлорид р познато по смирувачкиот ефект и ја намалува чувствителноста на болката. 💙Комплекс на супстанции од КАМИЛИЦА, ЖАЛФИЈА и ХАМАМЕЛИС, ги спречуваат воспаленијата и ги зајакнуваат непцата. 💙Аромата на свеж ПЕПЕРМИНТ обезбедува трајна свежина. 💙Нежните честички направени од СИЛИКА ГЕЛ ги острануваат слоевите на обложување без да ја нападнат глрѓта на забите. Цена на производот: 350 ден. . . . 💚 Екстра ФРЕШ паста за заби со ОРГАНСКО НАНЕ🦷 🦷За долготраен СВЕЖ здив 🦷Со минерални абразиви 🦷Без синтетички бои 🦷Без глутен и без микропластика 🦷Органска и природна паста за заби 💚 Благо пенливата органска паста за заби со ОРГАНСКО НАНЕ содржи минерални зрна кои одлично ги чистат забите без да ја оштетат глеѓта. 💚 Екстрактот од КАМИЛИЦА помага во превенција на воспаление на непцата. 💚 Вкусот на ПЕПЕРМИНТ и дава на вашата уста чувство на прекрасна свежина. Цена на производот: 235 ден. 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product-category/zabi/pasti-za-vozrasni/
♡ ПОВЕЌЕНАМЕНСКО👇
Органско масло од сладок бадем💫

💫 Благопријатно, хранливо и смирувачко масло
💫 За секаков вид на кожа, дури и за најосетлива, детска кожа
💫 Прва помош против стрии и распукана кожа
💫 За масажа на телото 
💫 Чистач за лице 
💫 Додаток или замена за лосион за тело
💫Со протеини, минерални соли, витамин А и Б

♡ Овој производ од органски сладок бадем е одлично емолиентно и богато масло кое се користи како масло за масажа, замена за лосион или чистач за лице и шминка, против стрии, распукана и сува кожа. 
♡ И дава на кожата голема еластичност, ја обновува и ја омекнува.

Цена на производот: 820 ден.

Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨

🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/organsko-maslo-od-sladok-badem/
♡ ПОВЕЌЕНАМЕНСКО👇 Органско масло од сладок бадем💫 💫 Благопријатно, хранливо и смирувачко масло 💫 За секаков вид на кожа, дури и за најосетлива, детска кожа 💫 Прва помош против стрии и распукана кожа 💫 За масажа на телото 💫 Чистач за лице 💫 Додаток или замена за лосион за тело 💫Со протеини, минерални соли, витамин А и Б ♡ Овој производ од органски сладок бадем е одлично емолиентно и богато масло кое се користи како масло за масажа, замена за лосион или чистач за лице и шминка, против стрии, распукана и сува кожа. ♡ И дава на кожата голема еластичност, ја обновува и ја омекнува. Цена на производот: 820 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/organsko-maslo-od-sladok-badem/
Органско ИНТИМНО чистење за ЧУВСТВИТЕЛНА кожа 🌿 200 мл

🌿 За ЧУВСТВИТЕЛНА кожа кај возрасни и деца 
🌿 Нежно ЧИСТИ, го одржува pH нивото и природната бактериска флора
🌿 СМИРУВАЧКИ, БАЛАНСИРАЧКИ и помага во спречување на иритации
🌿 БОГАТ со инулин, природен антибактериски агенс

Состав и ефекти:
🌿Овој интимен гел нежно чисти, го одржува pH нивото и природната бактериска флора на оваа осетлива област.
🌿Со невен кој смирува, млечна киселина која има балансирачки ефект, сок од алое кoј помага во спречување на иритации и чичок кој е богат со инулин, природен антибактериски агенс.
🌿Може да се користи и за деца и сите оние кои имаат чувствителна кожа или сакаат да се заштитат од иритации. 

Цена на производот: 490 ден.

Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨
🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/organsko-intimno-cistenje/
Органско ИНТИМНО чистење за ЧУВСТВИТЕЛНА кожа 🌿 200 мл 🌿 За ЧУВСТВИТЕЛНА кожа кај возрасни и деца 🌿 Нежно ЧИСТИ, го одржува pH нивото и природната бактериска флора 🌿 СМИРУВАЧКИ, БАЛАНСИРАЧКИ и помага во спречување на иритации 🌿 БОГАТ со инулин, природен антибактериски агенс Состав и ефекти: 🌿Овој интимен гел нежно чисти, го одржува pH нивото и природната бактериска флора на оваа осетлива област. 🌿Со невен кој смирува, млечна киселина која има балансирачки ефект, сок од алое кoј помага во спречување на иритации и чичок кој е богат со инулин, природен антибактериски агенс. 🌿Може да се користи и за деца и сите оние кои имаат чувствителна кожа или сакаат да се заштитат од иритации. Цена на производот: 490 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/organsko-intimno-cistenje/
SANTE-Хидратантен шампон за СУВА коса со органско манго и алое 🥭🍃

🥭 Наменет за СУВА коса 
🥭 Обезбедува интензивна ХИДРАТАЦИЈА 
🥭 Ја ШТИТИ косата од сушење 
🥭 Со чисто природен тропски мирис 
🥭 Висока толеранција и дерматолошки тестиран

🧡Фамилијарно пакување од 500мл шампон со органско манго познато по интензивно хидратантен ефект. 
🧡Овој шампон со органско манго и алое е наменет за сува коса. 
🧡Природна ефективна и блага формула за нега ја штити косата од сушење. ДЕРМАТОЛОШКИ тестиран, со тропски природен мирис.
100% рециклиран материјал.

Цена на производот: 570 ден.

Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨
🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/sante-%d1%85%d0%b8%d0%b4%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0-%d1%81%d0%be-%d0%be%d1%80/
SANTE-Хидратантен шампон за СУВА коса со органско манго и алое 🥭🍃 🥭 Наменет за СУВА коса 🥭 Обезбедува интензивна ХИДРАТАЦИЈА 🥭 Ја ШТИТИ косата од сушење 🥭 Со чисто природен тропски мирис 🥭 Висока толеранција и дерматолошки тестиран 🧡Фамилијарно пакување од 500мл шампон со органско манго познато по интензивно хидратантен ефект. 🧡Овој шампон со органско манго и алое е наменет за сува коса. 🧡Природна ефективна и блага формула за нега ја штити косата од сушење. ДЕРМАТОЛОШКИ тестиран, со тропски природен мирис. 100% рециклиран материјал. Цена на производот: 570 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/sante-%d1%85%d0%b8%d0%b4%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0-%d1%81%d0%be-%d0%be%d1%80/
DERMOMASK-Ноќна инфузиона регенерирачка маска со АКТИВЕН  КИСЛОРОД 💎

💎 ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ со засилено ОБНОВУВАЊЕ на клетките во текот на ноќта 
💎Ја СТИМУЛИРА меѓуклеточната комуникација и митохондријалното дишење во кожата 
💎МАЗНА и СЈАЈНА кожа 
💎 Веднаш ја истакнува природната убавина 
💎 Со ефект на ЛУКСУЗЕН ТРЕТМАН во салон 

💙Оваа ноќна маска содржи 6% оксигенациониот фактор кој го стимулира митохондријалното дишење во кожата и меѓуклеточната комуникација.
Го спречува процесот на гликација што ги деградира колагенските влакна.
💙Ефектот против стареење на формулата е зајакнат со 2% Detoxium, активна супстанца со ефект на чистење кој стимулира детоксикација на клетките со отстранување на нечистотиите кои го забрзуваат процесот на стареење на кожата.
💙Ефективното чистење на кожата значително го продолжува нивниот животен век.
💙Белиот тартуф ја прави кожата да ја врати кадифената мазност и сјај по третманот.

Цена на производот: 550 ден.

Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨
🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/dermomask-maska-so-aktiven-kislorod/
DERMOMASK-Ноќна инфузиона регенерирачка маска со АКТИВЕН КИСЛОРОД 💎 💎 ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ со засилено ОБНОВУВАЊЕ на клетките во текот на ноќта 💎Ја СТИМУЛИРА меѓуклеточната комуникација и митохондријалното дишење во кожата 💎МАЗНА и СЈАЈНА кожа 💎 Веднаш ја истакнува природната убавина 💎 Со ефект на ЛУКСУЗЕН ТРЕТМАН во салон 💙Оваа ноќна маска содржи 6% оксигенациониот фактор кој го стимулира митохондријалното дишење во кожата и меѓуклеточната комуникација. Го спречува процесот на гликација што ги деградира колагенските влакна. 💙Ефектот против стареење на формулата е зајакнат со 2% Detoxium, активна супстанца со ефект на чистење кој стимулира детоксикација на клетките со отстранување на нечистотиите кои го забрзуваат процесот на стареење на кожата. 💙Ефективното чистење на кожата значително го продолжува нивниот животен век. 💙Белиот тартуф ја прави кожата да ја врати кадифената мазност и сјај по третманот. Цена на производот: 550 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/dermomask-maska-so-aktiven-kislorod/
🌟Н О В О !!!💆‍♀️
DERMOMASK-Корективна ноќна маска со активни златни нишки🌟

🌟 ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ со засилено ОБНОВУВАЊЕ на клетките во текот на ноќта 
🌟 Ја истакнува природната убавина 
🌟 Со ефект на ЛУКСУЗЕН ТРЕТМАН во козметички салон
🌟 РЕГЕНЕРАЦИЈА и ОБНОВУВАЊЕ на клеточно ниво
🌟 Ја враќа својата кадифена МАЗНОСТ и СЈАЈ на кожата 

👉Оваа интензивна линија против стареење, засилено ги обновува клетките во текот на ноќта и веднаш ја истакнува природната убавина.
👉Есенцијата на орхидеи дава ефект на луксузен третман во козметички салон.
👉Корективната ноќна маска содржи активни златни нишки и чисто 24К злато кое го иницира процесот на регенерација и обновување на клетките. Ја стимулизира синтезата и ги поврзува колагенските и еластинскитр влакна.
👉 Matrigenics 14G реактивира дури 14 гени кои се одговорни за згуснување и реорганизавија на меѓуклеточната матрица на кожата, ја подобрува овалната конструкција и ги ублажува цртите на лицето.

💛Употреба:
Се нанесува на претходно исчистена кожа на лицето, вратот и деколтето и се остава да делува цела ноќ. Наутро исплакнете со млака вода и имате ЗАГАРАНТИРАН видлив ефект!!!🌟💆‍♀️

Цена на производот: 550 ден.

Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨
🛒 Каде да купам?
📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504)
2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/dermomask-maska-so-zlatni-niski/
🌟Н О В О !!!💆‍♀️ DERMOMASK-Корективна ноќна маска со активни златни нишки🌟 🌟 ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ со засилено ОБНОВУВАЊЕ на клетките во текот на ноќта 🌟 Ја истакнува природната убавина 🌟 Со ефект на ЛУКСУЗЕН ТРЕТМАН во козметички салон 🌟 РЕГЕНЕРАЦИЈА и ОБНОВУВАЊЕ на клеточно ниво 🌟 Ја враќа својата кадифена МАЗНОСТ и СЈАЈ на кожата 👉Оваа интензивна линија против стареење, засилено ги обновува клетките во текот на ноќта и веднаш ја истакнува природната убавина. 👉Есенцијата на орхидеи дава ефект на луксузен третман во козметички салон. 👉Корективната ноќна маска содржи активни златни нишки и чисто 24К злато кое го иницира процесот на регенерација и обновување на клетките. Ја стимулизира синтезата и ги поврзува колагенските и еластинскитр влакна. 👉 Matrigenics 14G реактивира дури 14 гени кои се одговорни за згуснување и реорганизавија на меѓуклеточната матрица на кожата, ја подобрува овалната конструкција и ги ублажува цртите на лицето. 💛Употреба: Се нанесува на претходно исчистена кожа на лицето, вратот и деколтето и се остава да делува цела ноќ. Наутро исплакнете со млака вода и имате ЗАГАРАНТИРАН видлив ефект!!!🌟💆‍♀️ Цена на производот: 550 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/dermomask-maska-so-zlatni-niski/
Крема за ЧУВСТВИТЕЛНА и СУВА кожа на бебиња и деца💙👶👧🧒

🌿Производот поседува ECOCERT сертификат за ПРИРОДНА и ОРГАНСКА козметика.

🧒Без синтетички бои, мириси и конзерванси 
👶Без PEG, SLS и парабени 
👧Без парафин, силикон и други нафтени деривати 
🧒Без алкохол 
👶
Крема за ЧУВСТВИТЕЛНА и СУВА кожа на бебиња и деца💙👶👧🧒 🌿Производот поседува ECOCERT сертификат за ПРИРОДНА и ОРГАНСКА козметика. 🧒Без синтетички бои, мириси и конзерванси 👶Без PEG, SLS и парабени 👧Без парафин, силикон и други нафтени деривати 🧒Без алкохол 👶"Vegan" 👧Без тестирање на животни и без ГМО 💙 Оваа крема со органска калинка и волчји трн за чувствителна и сува кожа нуди природна интензивна ХИДРАТАЦИЈА и ХРАНЕЊЕ на кожата, особено кога е студено и ветровито ја ЗАШТИТУВА и НЕГУВА бебешката и детска кожа. 🌿Екстрактот од органска калинка спречува развој на сува кожа. 🌿Чистите масла од маслинка и волчји трн ја штитат деликатната кожа. 🌿Екстрактот од лисја на органски волчји трн со маслото од семе од органска кајсија ја смирува чувствителната кожа. Цена на производот: 790 ден. Сите наши производи се хипоалергени, дерматолошки тестирани, за чувствителна кожа. ✨ 🛒 Каде да купам? 📍 1. ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 - Скопје (спроти Стоп. Комора на Р.М.) (тел.078/288-504) 2. Е-Продавница: https://logona.mk/product/%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%87%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b6%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b8%d1%9a%d0%b0-%d0%b8-%d0%b4/