Каде да купам?

1. Преку оваа веб-продавницаКАКО ДА НАРАЧАМ? ...

2. во продавницата на LOGONA

Продавница на Логона во Скопје-Центар

Скопје-Центар

ул. Димитрие Чуповски бр.22, Скопје-Центар (спроти Стопанска Комора на Р.М.)

Работно време понеделник-петок од 09-21 часот, сабота 09-17 часот.

Enter street adress here. Or any other information you want.

3. ДРУГИ МЕСТА

Дел од асортиманот можете да го најдете во подобро снабдените аптеки низ целата држава