КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ / КУПОН

Продавница на Логона во Скопје-Центар

Со купени производи во вредност од 2.000 ден. или повеќе во текот на еден месец, во продавницата на LOGONA во Скопје-Центар (тел.078/288-504) или преку оваа веб-страница, можете да добиете картичка за лојалност / купон.
– со приложување на оваа картичката за лојалност при купување на производи во продавницата на LOGONA во Скопје-Центар ќе добиете попуст од 10 %.
– со внесување број на купон на оваа веб-страница ќе добиете попуст од 10 %.