ПРОДАВНИЦА НА LOGONA

Продавница на Логона во Скопје-Центар

Скопје-Центар

ул. Димитрие Чуповски бр.22, Скопје-Центар (спроти Стопанска Комора на Р.М.)

Работно време понеделник-петок од 09-21 часот, сабота 09-17 часот.

Нарачка по телефон на 078/288-504

КАКО ДА НАРАЧАМ? ...
КАКО ДА ПЛАТАМ? ....

Ексклузивен увозник и дистрибутер за Македонија

ЈАСС ДООЕЛ
Адреса: Бул. “АСНОМ” бр. 18 локал 2, 1000 Скопје, Македонија
е-пошта: info@jass.com.mk; web: www.jass.com.mk
tel: + 389 (0) 2 / 240 30 30
Контакт (понеделник-петок од 09 до 16 часот)