LOGONA - Сертифицирана природна и органска германска козметика

Пионер на природна органска козметика – LOGONA лидер во иновации
Како пионери во природната органска козметика, LOGONA длабоко верувава на нежната моќ на растенијата повеќе од 40 години. Постојаното истражување, развојот и унапредувањето доведоа до развој на строго контролирани природни органски козметички производи кои го негуваат секој маж и жена, како и целото семејство, од глава до пети. 

LOGONA - Асортиман на производи

LOGONA за лице

НЕГА НА ЛИЦЕ - СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ СЕРИИ ЗА РАЗЛИЧНИ ТИПОВИ КОЖА

[age protection]

зрела кожа – против брчки

ПОВЕЌЕ

PUR

многу чувствителна и иритирана кожа

ПОВЕЌЕ

[bio aloe]

чистење на лице за сите типови кожа

ПОВЕЌЕ

ПРОТИВ ЦРВЕНИЛО

куперозна кожа

ПОВЕЌЕ

ХИДРАТАЦИЈА И ЗАШТИТA

сува и нормална кожа

ПОВЕЌЕ

ПРОТИВ МОЗОЛЧИЊА И АНКИ

масна/проблематична и комбинирана кожа

ПОВЕЌЕ

ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЈА

нормална кожа

ПОВЕЌЕ

ИНТЕНЗИВНА ХРАНЛИВА НЕГА

сите типови кожа

ПОВЕЌЕ

LOGONA гаранција за квалитет

NATRUE

Сертификат за природна органска козметика

ДРАГОЦЕНИ ЕКСТРАКТИ

Органски квалитет

ААТ

Беза тестирање на животни

EcoControl

Сертификат за органски квалитет на суровините

VEGAN

Не содржат состојки од животинско потекло

Повеќе од 40 години историја