Swiss Energy Omega-3 Cardio Max

1.100 ден

МАКСИМАЛНО ДОЗИРАЊЕ СО ОМЕГА-3

Секоја капсула Omega-3 Cardio Max содржи 800 mg Омега-3 (400 mg – EPA, 300 mg – DHA).

Дозирањето со една капсула на ден во целост ги исполнува препораките на СЗО и го обезбедува организмот со Омега-3 во оптимален сооднос!

EPA и DHA придонесуваат за нормална функционија на срцето

DHA придонесува за одржување на нормална мозочна функција

DHA придонесува за одржување на нормален вид

Количина: 30 капсули

Нема на залиха