Swiss Energy IMMUNOVIT

790 ден

Ехинацеа + Прополис + Витамин Ц + Цинк

Ехинацеата е позната како една од најкорисните билки во природата, што го зајакнува имунитетот

Пчелниот прополис е природен антибиотик – убива штетни бактерии, без да ги уништи пријателските бактерии

Витаминот Ц и цинкот имаат силно антиоксидативно дејство

Производот ја подобрува отпорноста на организмот кон инфекции

Количина: 30 капсули

Нема на залиха