Swiss Energy Omega-3-6-9 Optimum

850 ден

НАЈДОБРИОТ СООДНОС НА ОМЕГА МАСНИТЕ КИСЕЛИНИ

Omega 3-6-9 Optimum е комплексен додаток во исхраната кој содржи рибино масло, масло од семе на лен и масло од ноќниче, кои на организмот му ги обезбедуваат сите есенцијални Омега масни киселини. Рибиното масло содржи Омега-3 масни киселини (EPA и DHA). Маслото од семе од лен содржи Омега-3 Алфа-Линоленска киселина (ALA) и Омега-6. Маслото од ноќниче е извор на Омега-9.

EPA и DHA придонесуваат за нормална функција на срцето

DHA придонесува за одржување на нормална мозочна функција

DHA придонесува за одржување на нормален вид

Количина: 30 капсули