Swiss Energy PRENATAL MULTIVIT

595 ден

19 Витамини и Минерали + Калциум + Железо + Фолна киселина + K2

Избалансирана комбинација на витамини и минерали особено развиени за бремени жени и доилки

Фолната киселина помага да се спречат дефектите на невралната цевка

Железото е важно за испорака на кислород до бебето и спречува анемија кај мајката

Калциумот и Витаминот К2 помагаат во градењето на коските на бебето

Количина: 30 капсули