Swiss Energy Herbs Black Garlic

550 ден

ВИТАЛНОСТ И ДОЛГОВЕЧНОСТ

Swiss Energy Black Garlic капсулите содржат висококвалитетен специјален екстракт од црн лук дополнет со вредни витамини од групата Б.

Витаминот Б1 (тиамин) придонесува за нормална функција на срцето

Витаминот Б6 придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем

Витамините Б1 (тиамин), Б2 (рибофлавин) и Б6 придонесуваат за нормална функција на нервниот систем

Витамините Б2 (рибофлавин) и Б6 придонесуваат за намалување на заморот и исцрпеноста

Витамините Б1 (тиамин) и Б6 придонесуваат за нормална психолошка функција

Витамините Б2 (рибофлавин) и Б6 придонесуваат за нормално формирање на црвените крвни клетки

Витаминот Б2 (рибофлавин) придонесува за нормален метаболизам на железото

Витамините Б1 (тиамин), Б2 (рибофлавин) и Б6 придонесуваат за нормален енергетски метаболизам

Витаминот Б2 (рибофлавин) придонесува за одржување на нормални мукозни мембрани

Витаминот Б2 (рибофлавин) придонесува за одржување на нормална кожа

Витаминот Б2 (рибофлавин) придонесува за одржување на нормален вид

Витаминот Б2 (рибофлавин) придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес

Витаминот Б6 придонесува за нормална синтеза на цистеин

Витаминот Б6 придонесува за нормален хомоцистеински метаболизам

Витаминот Б6 придонесува за нормален протеински и гликогенски метаболизам

Витаминот Б6 придонесува за регулирање на хормонската активност

Малите меки капсули се пријатни за голтање и тие не предизвикуваат непријатни мириси или подригнување.

Количина: 20 капсули