Swiss Energy SMART BRAIN

690 ден

Со витамини B2, B5, B6, B12, цинк + железо

Содржи 60 таблетите со декстроза, со вкус на овошен јогурт од портокал кои брзо се раствораат во устата
Придонесува за когнитивен развој кај децата
Придонесува за развој на активно размислување кај децата и поради тоа можат да се наречат и „витамини за умот
Ја зголемува концентрацијата
Го намалува заморот и исцрпеноста
Му помага на телото и на умот да ги совладаат своите секојдневни задачи
Го поддржува растот и развојот на клетките, придонесува за функцијата на нервниот систем, нормалната психолошка функција, имунолошкиот систем, енергетскиот метаболизам, производство на црвени крвни зрнца и хемоглобин
За подобро здравје и виталност
БЕЗ ГЛУТЕН, ЛАКТОЗА И КОНЗЕРВАНСИ
Произведено во Швајцарија од состојки со висок квалитет
За деца од 3 години и постари

Количина: 60 таблети