Swiss Energy NEUROFORCE

790 ден

Витамин Б – Kомплекс

Ги содржи сите витални витамини од групата Б и тоа во оптимална количинска пропорција

Витамините од групата Б придонесуваат за нормално функционирање на нервниот систем

Се препорачува кога има недостаток од витамини од групата Б

Количина: 30 капсули