Swiss Energy VISIOVIT

850 ден

Лутеин + Екстракт од боровинка + Зеаксантин + AE + Zn

Kомплекс на витамини, минерали и каротеноиди за подобрување на видот

Има антиоксидативно дејство и го штити окото на ткивото од слободните радикали

Содржи лутеин, зеаксантин, витамини и минерали за да ги заштити очите од негативни фактори на животната средина

Витаминот A и Цинкот придонесуваат за одржување на нормален вид

Витаминот Е придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес

Количина: 30 капсули