Swiss Energy CALCIVIT

850 ден

Калциум + Витамин Д3 + Витамин K2 + Цинк + Бакар + Манган

Калциумот придонесува за одржување на нормални коски и заби

Калциумот придонесува за нормално згрутчување на крвта

Витаминот Д придонесува за нормална апсорпција на калциум

Витаминот Д придонесува за одржување на нормални коски

Витаминот Д придонесува за одржување на нормална мускулна функција

Витаминот К придонесува за одржување на нормални коски

Количина: 30 капсули