Swiss Energy ACTIVELIFE

850 ден

25 Витамини и Минерали + Витамин K2 + Гуарана

Придонесува за нормален метаболизам што дава енергија и за заштита на клетките од оксидативен стрес

Гуарана ја стимулира функцијата на нервниот систем и ги намалува знаците на замор

Се препорачува за динамичен начин на живот и интензивна физичка активност

Количина: 30 капсули