Дневен и ноќен хидратантен серум против купероза (розацеа)

1.170 ден

  • Обезбедува екстра хидратантен ефект на кожата склона кон купероза (розацеа)
  • Со ексклузивна формула SILIDINE® развиена од црвена алга („Porphyridium cruentum“)
  • Ги зајакнува ѕидовите на крвните садови, ја зголемува нивната еластичностделува смирувачки и долготрајно го редуцира црвенилото
  • Без алкохол
Количина: 30 ml