Витаминска крема за регенерација 24 часа, со органско авокадо и витамин Е

1.050 ден

  • Ја штити кожата од секојдневниот стрес
  • Овозможува клеточна регенерација на кожата
  • Екстра богата
  • Со органско авокадо, витамин Ц и Е и многу омега масни киселини
  • На кожата и помага да се регенерира правилно
Количина: 30 ml