Серум со органска роза – активен измазнувачки хидратантен

1.200 ден

  • Со моментално видлив ефект
  • Длабинска и интензивна хидратација на кожата
  • Го зајакнува природниот одбрамбен механизам на кожата
  • Го подобрува ефектот на дневната и ноќната крема
Количина: 30 ml

Нема на залиха