Ноќна крема со органска роза за регенерација

995 ден

  • Ја поттикнува регенерацијата на кожата додека спиете
  • Го зголемуваат нивото на клеточната енергија и ја одржува елестичноста на кожата
  • Го оптимизира хидро-липидниот баланс
  • Ја намалува длабочината на брчките
  • Ја зголемува отпорноста на кожата и го спречува губењето на влажноста
Количина: 30 ml

Нема на залиха