Матирачки флуид со органско нане и салицилна киселина

950 ден

  • Против мозолчиња (акни), дамки и лузни кои настануваат како резултат на оштетувања на кожата
  • Ја смирува кожата на лицето, го регулира маслено-водениот баланс и го спречува размножувањето на бактериите кои предизвикуваат воспалителни процеси и појава на акни
  • Брзо и лесно се абсорбира
  • Погоден за кожа за време на пубертет и за кожа склона кон таложење на нечистоти
Количина: 30 ml