Антибактериски третман за мозолчиња и акни

550 ден

  • Брза помош против мозолчиња
  • За оштетена кожа со пропратни дамки и лузни настанати од оштетувањето
  • Делува антибактериски против мозолчињата
Количина: 6 ml