Млеко 3 во 1 со органско алое за длабинско чистење

650 ден

  • Лесен за употреба, 3 чекори на негување во 1 производ
  • Ја хидрира кожата
  • Ја чисти кожата темелно и длабоко
  • Ги стеснува порите
Количина: 100 ml