Хијалурон хидрофлуид со органско алое

1.190 ден

  • Интензивна и долготрајна хидрирачка нега
  • Ја смирува кожата што резултира со здрав и изедначен изглед
  • Апсорбира брзо
  • Ги подобрува внатрешните слоеви на кожата
Количина: 30 ml