Дневна крема со органска роза-активна измазнувачка

950 ден

  • Ги намалува брчките
  • Интензивно ја хидрира кожата
  • Го зголемува нивото на клеточната енергија и ја одржува елестичноста на кожата
  • Ја зајакнува природната заштитна функција на кожата и ја штити од штетните влијанија на слободните радикали и животната средината
Количина: 30 ml

Нема на залиха