Tоник со органско нане за чистење лице

850 ден

  • Ефективно ги отстранува нечистотиите, лузните и дамките на оштетената кожа
  • Ја смирува кожата на лицето, го регулира маслено-водениот баланс и го спречува размножувањето на бактериите кои предизвикуваат воспалителни процеси и појава на акни
  • Брзо и лесно се абсорбира
  • Погоден за кожа за време на пубертетот и за кожа склона кон таложење на нечистотии
  • Го редуцира сјајот и обезбедува долготрајно изедначување на тенот
Количина: 125 ml