Маска со органска роза – активна измазнувачка

265 ден

  • Со моментално видлив ефект
  • Обезбедува интензивна хидратација
  • Ги намалува брчките
  • Со редовна употреба го зајакнува природниот одбрамбен механизам на кожата

Количина: 2×7,5 ml

Нема на залиха