Купероза разладувачки спреј

1.170 ден

  • Против купероза (розацеа)
  • Брзо ослободување од чувство на напнатост, дури и во движење
  • Го намалува црвенилото на кожата
  • Ги ублажува чувствата на напнатост
  • Без алкохол
Количина: 125 ml