Ревитализирачко масло, органанско авокадо и органско “Incha Inchi”

1.050 ден

  • Интензивна и хранлива дополнителна нега со брза апсорбција
  • Со органско авокадо, масло од органско „Incha Inchi“ и полинезаситени масни киселини
  • Ја ревитализира кожата и ја поттикнува клеточната регенерација
Количина: 30 ml