Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/fnpypkwz/public_html/logona.mk/wp-config.php on line 87
Logona - Хидрирачки тоник со органска роза

Хидрирачки тоник со органска роза

750 ден

  • Ја прочистува и ја витализира кожата
  • Овозможува интензивна хидратација
  • Видлив ревитализирачки ефект после чистењето
  • Погоден за чувствителна кожа
  • Без алкохол
Количина: 125 ml

Нема на залиха