Млеко со органска роза за длабинско чистење

695 ден

  • Темелно, нежно и ефикасно чистење
  • Не ја исушива кожата
  • Го зачувува природниот хидро-липиден баланс на кожата, длабински ја хидрира и смирува
Количина: 125 ml

Нема на залиха