Сензитивен шампон со органски невен

790 ден

  • За чувствителен, иритиран и нежен скалп
  • Смирува и нежно чисти
  • Со највисок органски квалитет и ефективност на екстрактите
  • PH-неутрален
  • За секојдневна употреба
  • НОВО – амбалажа направена од рециклирана пластика
Количина: 250 ml