Регенератор за обновување и сјај на коса со органски арган

675 ден

  • За обновување на кршлива и оштетена коса
  • Косата станува свиленкаста и природно сјајна
  • За лесно чешлање
  • Спречува создавање на метил во косата и појава на кршливи врвови на влакната
Количина: 200 ml