BIOVAX – Интензивно регенерирачка маска за слаба коса, склона кон опаѓање

90 ден

  • Eфикасно ја зајакнува и регенерира косата и го намалува нејзиното опаѓање
  • Ја храни и зајакнува по целата нејзина должина и ги штити врвовите од расцепување
  • За природен и убав сјај на косата
Количина: 20 ml