BIOVAX – Шампон за зајакнување на косата со ниацинамид

550 ден

  • Поттикнување на раст и зајакнување на косата
  • Наменет за проблематична коса на која и треба регенерација и зголемување на волуменот
  • Регенерација и измазнување по целата должина
  • Стимулација на растот на косата
  • Хидратација и мекост
Количина: 200 ml