Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/fnpypkwz/public_html/logona.mk/wp-config.php on line 87
AA SKIN BOOST HA+ - Дневна и ноќна крема со хијалурон

AA SKIN BOOST HA+ – Дневна и ноќна крема со хијалурон

750 ден

  • Богатa со хијалуронска киселина, унапредена со систем за заштита на липидите и со витамин Е
  • За секојдневна интензивна хидратација, лифтинг ефект и враќање на еластичноста на кожата
  • Длабока хидратација,измазнета кожа од нерамнини, зголемена еластичност и цврстина
  • Мека кожа на допир со здрав и сјаен изглед
Количина: 50 ml