AA Help – Мелем за тело за екстремно сува и чувствителна кожа

590 ден

  • Вистинска храна за екстремно сува кожа
  • Jа забрзува регенерацијата на епидермисот, благодарение на што кожата ја враќа соодветната заштита од надворешни фактори
  • Го враќа оптималното ниво на хидратација во поединечните слоеви на епидермисот и ја подобрува неговата способност да задржува вода
  • ја забрзува регенерацијата на микроштетите и обновувањето на епидермисот и ги смирува иритациите и црвенилото
Количина: 400 ml