OXEDERMIL – Kрема за испукани пети

380 ден

  • За секојдневна нега на кожа со задебелувања и испукани петици
  • Ги елиминира задебелувањата и клавусите
  • Го намалува пукањето на кожата на петите
  • Ефикасно го омекнува и ексфолира епидермисот, притоа спречувајќи формирање на задебелувања и клавуси
  • Ја зајакнува заштитната бариера на епидермисот
  • Го забрзува заздравувањето на микро-повредите
Количина: 50 ml