AA Help Intimate – За интимнo чистење, заштита и негување, против инфекции

420 ден

  • Уникатно и долготрајно чувство на свежина, заштита и негување
  • Заштита од инфекции и воспаленија
  • Смирување на иритации и црвенила
  • Спречува дехидратација
Количина: 300 ml