L’BIOTICA – Лепенки против флеки и лезии од акни

280 ден

  • Го смируваат воспалението на кожата, видливо го подобруваат нејзиниот изглед
  • Дискретно и ефикасно ги намалува флеките и лезиите од акни (поткожни ерупции, пустули, папули)
  • Имаат ефект на сушење и смирување и го намалуваат воспалението
  • Видливо го спречува развојот на несовршеност
  • Совршено решение за проблематична кожа
  • Наменети за жени и за мажи
Количина: 36 парчиња