L’BIOTICA – Маска за пилинг на стапала во форма на чорапи

360 ден

  • Ефикасно го отстранува мртвиот-нечуствителен епидермис, сите клавуси и плускавци на кожата на стапалата
  • Го нормализира циклусот на пилинг и го поддржува обновувањето
  • Интензивно ја измазнува кожата на стапалата
  • Ја храни и регенерира кожата на стапалата
  • Стапалата стануваат совршено мазни, меки и нежни
  • Професионален третман кој може да се изврши дома
Количина: 1 пар