AA MOMMY – Масло за намалување на стрии

750 ден

  • Уникатна козметика посветена за трудници, родилки и доилки
  • Спречува појава на стрии
  • Обезбедува интензивна хидратација и ја измазнува кожата
  • Длабински ја храни кожата и ја подобрува нејзината еластичност
  • Го намалува чувството на сувост, грубост и чешање
Количина: 200 ml