AA MOMMY – Путер за тело за интензивна нега

413 ден

  • Уникатна козметика посветена за трудници, родилки и доилки
  • Ја смирува сувата и дехидрирана кожа и ја подобрува нејзината еластичност и хидратантност
  • Ја зајакнува природната липидна бариера на епидермисот
  • Ја штити кожата од прекумерно испарување на вода и сушење
Количина: 200 ml