AA MEN NATURAL CARE – Смирувачки лосион за по бричење

520 ден

  • Максимално прилагодена на потребите на современиот маж
  • Моментално олеснување и свежина на кожата
  • Намалување на непријатното чувство на затегнување на кожата
  • Враќање на природната рамнотежа на кожата благодарение на оптималната хидратација
  • Кожата е опуштена, регенерирана и мека на допир
Количина: 100 ml