AA Help Atopic Skin – Гел-крема за чистење на атопична, многу сува и чувствителна кожа

450 ден

  • За атопична и преосетлива кожа, склона кон иритација и сушење, која слабо ја толерира обичната козметика
  • Темелно ја отстранува шминката и сите нечистотии од површината на кожата, не ја пресушува и делува благотворно
  • Без никакви надразнувачи, не содржи алергени, парабени, бои или мириси за да се минимизира ризикот од алергиски реакции
  • Го спречува сушењето на кожата, интензивно ја регенерира и заштитува кожата
  • Ги смирува иритациите, враќајќи ја удобноста на кожата
  • Безбедноста и ефективноста на препаратот се потврдени со тестови на луѓе со алергиски кожни болести
Количина: 150 ml