AA SKIN BOOST C+ – Дневна и ноќна крема со витамин Ц

750 ден

  • Со витамин Ц, колаген и хијалуронска киселина
  • Осветлување на кожата со тониран вечерен ефект
  • Вашата кожа ќе изгледа поздрава, сјајна, хидрирана и мазна
  • Заштитена кожа од надворешни штетни влијанија со оптимална хидратација
  • Здрава, сјајна и кожа полна со енергија
  • Свеж и одморен изглед
Количина: 50 ml