L’BIOTICA- Регенеративна маска за стапала во форма на чорапи

360 ден

  • Ја измазнува и силно ја регенерира сувата, испукана и жулеста кожа на стапалата, значително подобрувајќи го нејзиниот изглед и состојба
  • Ја враќа мекоста и здравиот изглед на кожата на стапалата
  • Ефикасно ја хидрира и храни дури и многу сувата и оштетена кожа на стапалата
  • Стапалата ги прави мазни, меки и здрави
  • Професионален третман кој може да се изврши дома
Количина: 1 пар